En godisprovning med min katt

Tjena, hallå, hej! Trevligt att du har klickat dig in här för att läsa ett nytt inlägg. Dagen till ära tänkte jag skriva ett inlägg om kattgodis i Sunne. Jag skaffade för ett tag sedan en katt och har sedan dess fått uppleva en helt ny värld i form av kattgodis.

Jag har alltid älskat katter, det är helt klart en dröm som gått i uppfyllelse nu när jag har min egen katt. Det är dock en helt ny värld som har öppnats för mig, det är mycket nytt som jag tidigare inte har känt till eller upplevt. Att skaffa min katt kan ha varit det bästa jag någonsin har gjort, hon är en riktig komiker och får mig alltid att skratta. Numera har jag aldrig en tråkig dag, inte heller känner jag mig ensam på det sättet som jag kunde göra tidigare.

Som sagt är det mycket nytt som medförs med att skaffa ett djur som man tidigare inte har haft, i mitt fall en katt. Jag har fått lära mig mycket nytt, vilken kattsand som är bäst, hur man städar en kattlåda, vad man ska kolla efter i ett foder, hur man ska ta hand om kattens päls, hur mycket kattgodis det finns osv. Dessa saker hade jag inte koll på tidigare, kanske inte så konstigt när man väl tänker efter.

För ett tag sedan bestämde jag mig för att ha en godisprovning med min katt. Jag köpte massa kattgodis i Sunne, framför allt nytt godis som hon aldrig tidigare har provat. Jag ville se vilket typ av godis som hon tyckte bäst om. Vi satte oss ner och provade ett godis efter det andra, hon levde sitt bästa liv. Jag hittade tre nya sorters godis som hon fullkomligt älskar. Jag kan verkligen rekommendera er alla som har djur att sätta er ner och ha en godisprovning, det var både lärorikt och mysigt.