Två träd har fällts och forslats bort

Hallå, hallå och välkomna åter till bloggen! Som ni trogna och lojala följare känner till så lever jag här på landet tillsammans med mina djur, hästarna, en hund och två katter. Det är en riktig idyll. Det finns vissa saker som jag har behövt få hjälp med, sådant som jag inte mäktar med att göra på egen hand. Som ett exempel ska jag berätta om ett företag som jag vände mig till då de kan vara behjälpliga inom trädfällning i Östhammar.

Jag behövde få bort två träd och sedan behövde jag även få hjälp att forsla bort de nedsågade träden, och då vände jag mig till företaget Breidenskog Entreprenad. Jag fick bra hjälp av det här företaget, ett företag som jag i dagens inlägg vill ge som tips till er följare som även ni skulle behöva få hjälp inom trädfällning här i Östhammar. Jag hade aldrig klarat av att fälla dessa träd själv. Jag har en kompis som har motorsågskörkort, men till och med han sa att det var allt för riskabelt för honom att såga ner träden, han skulle aldrig utsätta sig själv för de risker som är förenat med trädfällning. Att det var så farligt visste jag inte, men så sa min kompis att det går att vända sig till Breidenskog Entreprenad, att dem som jobbar med trädfällning i Östhammar på det här företaget är riktiga proffs. Därför vill jag uppmärksamma er följare idag på det här företaget, precis som min vän uppmärksammade mig, så att ni hör av er dit om ni behöver få väck träd. Jag är belåten med deras hjälp, de gjorde ett bra jobb och det är fint att det finns företag som är duktiga på det här med trädfällning i Östhammar med omnejd.