Min hund trivs som fisken i vattnet

Under den senaste tiden har jag fått många frågor om hur jag gör med min hund om dagarna, därför kommer jag idag skriva ett inlägg om det. Jag har min hund på ett hunddagis i Årsta vid namn KaNos Trim & Dagis.

För ungefär tre år sedan föddes min hund, vilket innebär att jag några veckor efter det fick hem henne. I början hade jag ett jobb där jag kunde jobba mycket hemifrån, så en dagslösning för hunden var inte särskilt aktuellt att fixa. Det kom dock att ändra sig efter ungefär ett år, jag fick ett nytt och bättre jobb där jag inte längre kunde jobba hemifrån och vara med hunden om dagarna. Då blev det genast aktuellt för mig att hitta en annan dagslösning, vilket blev ett hunddagis i Årsta. När jag hittade det här hunddagiset kände jag direkt att det var rätt, jag har även ett par bekanta vars hundar är där om dagarna så jag visste att det var ett bra hunddagis. Jag hade dessutom tur att de hade en plats för min hund, det gjorde att jag snabbt hittade en bra dagslösning. Än idag är min hund på detta hunddagis om dagarna och hon trivs som fisken i vattnet, jag hade inte kunnat hitta ett bättre hunddagis i Årsta till henne. Både personalen och de andra hundarna trivs med min hund, vilket är lättande för mig. Så länge mitt liv kommer se ut såhär kommer jag fortsätta ha min hund hos dem, ingenting tyder på att jag inte borde ha det. Enligt mig är det en jättebra lösning för hunden om dagarna om den inte trivs att vara ensam för länge, sedan får man ju inte lämna hunden ensam för länge heller.